Kurumsal

Hakkımızda

KÖKTAŞ İNŞAAT  "OLACAKSA EN İYİSİ OLACAK" Felsefesi Doğrultusun Da İlerleyerek Yatırımlarına Her Geçen Yıl Yenilerini Ekleyerek Büyümeyi, Gelişmeyi Hedeflemiştir

Hizmet Verdiğimiz Sektör Alt Yapı, Üst Yapı Ve Sektörün Çeşitli Branşlarında, 80'li Yıllardan Beri Bu Sektörler de Faaliyet Gösteren Değerli Aile Büyüklerimizden Aldığımız Bilgi Ve Tecrübeyle  Bu Felsefeye Bağlı Kalmanın Mutlak Başarıyı Ortaya Çıkardığına İnanıyoruz.

KÖKTAŞ İNŞAAT Yaptığı Ve Yapacağı İşlerde Kalite Yönetim Sistemi Doğrultusun Da Hareket Etmektedir. Hizmet Verdiği Sektörlerle İlgili Bir Projede İşe Başlamadan Önce Gerekli Etüt Ve Fizibilite Çalışmalarını Tamamlayarak, Özellikle Kaliteyi Sağlamlığı Ve Yapılan İşlerde Koşulsuz Müşteri Memnuniyetini Amaçlamaktadır.

KÖKTAŞ İNŞAAT Çalışmalarına Başladığı Projelerde, En Küçük Ayrıntılara Bile Gerekli Hassasiyet Ve Özeni Göstermektedir. Çünkü "GÜZELLİĞİN KÜÇÜK AYRINTILARDA SAKLI OLDUĞUNUN BİLİNCİNDEDİR". Her Zaman En İyi Ve En Güzelini Planlayarak Özenli Bir Şekilde Faaliyetlerini Sürdürecektir.